2012. márc. 25.

Asura Cryin' letöltések

Ez egy kiemelt hír, ennél frissebb hírek is vannak ezen post alatt!

Szo!

Mivel úgy tűnik sokatok csak azért téved ide mert Asura Cryin'-t keres, úgy döntöttem hogy megkönnyítem a dolgotokat. Az összes letöltés megtalálható >> itt <<, az alábbi felállásban:

Első évad, 01-06: v2 feliratok, és videók amik a feliratainkat tartalmazzák
Első évad, 07-13: v1 feliratok, melyek átnézésre kerülnek idővel, valamint videóval is ellátom őket majd ahogy haladok velük (ez ismét megakadt de mindenképp be lesz fejezve)

Második évad, 01-09: v1 feliratok, és videók amik a feliratainkat tartalmazzák
Második évad, 10-13: kiadás előtti ellenőrizetlen feliratok azok számára akik nem tudnak várni (ellenőrizetlen de nem használhatatlan, az egyetlen eddig róla kapott visszajelzés szerint alig vannak benne hibák)

Ha nem leled azt a részt amit keresel, a lap alján lehet lapozni a korábbi letöltésekhez. A feliratokhoz leírás is tartozik amiben szerepel hogy mihez van időzítve, vagy mely videókhoz lehet jó még.

Ha bárki bármilyen problémába fut (lejátszási/megjelenítési gondok, hiányzó feliratsáv mkvtoolnix bug jóvoltából, vagy hasonló) az kérem jelezze a hír hozzászólásai közt és mihamarabb orvosoljuk a problémát! A kommenteléshez nem szükséges regisztrálni és captcha sincs, hogy minél akadálymentesebb legyen a hozzászólás.



Ezt az üzenetet kizárólag a másodlagos oldalra írtam, a főoldalunkon nem lesz közzétéve.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szépen köszönöm a hiányzó feliratokat, már jó ideje vadászok rá :)

    VálaszTörlés