2011. aug. 19.

Polyphonica folyt. köv.

Üdvözletem!

Valami csoda folytán kicsit felgyorsult a munka, és ezzel együtt meghoztuk nektek a Polyphonica 11. részét is. Jó szórakozást hozzá!

Polyphonica 11. rész: videó | felirat




És most, kingsy hájdzsekkel!

Terveink a következő pár napra, végrehajtási sorrendben:
- Orgol videók feltöltésének befejezése kész
- Xamdou 08, 09 (és ha elkészül időben a formázás akkor 10) videók elkészítése és feltöltése. Xamdou 08 estére már fel lesz készítve a belső ellenőrzésre, ennek a videónak a feltöltésére viszont csak az orgol feltöltések után lesz lehetőség, addigra szándékomban áll felkészíteni a 09-est is rc1-re).
- Asura Cryin' folytatása onnan ahol legutóbb félbevágtuk: Több lépcsőfoka lesz, ezek közt az első lépés az első évad videós kiadása 07-ik résztől a végéig. a többi lépcsőfok ismertetése ennek a befejezésekor történik. Időpontot nem tudok mondani ez utolsóhoz, mert az attól is függ hogy mennyit kell dolgozni a feliratokon mielőtt elfogadhatónak ítélem őket, de a fent lévő sorrendhez tartani fogom magam.

U.i.: ez a lista kingslayer munkatervezete, ha valami más kikerül közben (tsuku, LS, vagy valamilyen manga), akkor ahhoz már nem volt köze vagyis nem tért el a tervétől  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése