2011. aug. 6.

Onii-chan Control

Üdvözletem!

Végre egy kiadás, a helyzet az, hogy már iszonyat régen készen volt ehhez a fordítás, de több dolog miatt most került olyan állapotba a fejezet, hogy kiadható legyen, annyira régen, hogy az egészet újra kellett dolgoznom, mert kijött a sorozathoz tankoubon raw, szóval jobb minőségben is meg tudtam csinálni. A melóimról előreláthatóan annyit tudok mondani, hogy ez utána a következő Lucky Star fejezetet fogom megcsinálni, majd az ellenőrizetlen Asura Cryin' 2 részeket... de tessék, itt van a linkje a mostaninak:

Onii-chan Control 1.: letöltés

Másrészről már sokadjára, de ismét fel szeretném hívni a figyelmet, hogy lektorokra és mangaszerkesztőkre lenne szükségünk a mangás kiadásainknál, jelentkezni több módon is lehet, de a legegyszerűbb talán, ha dobtok egy e-mailt a support [kukac] aurorasub.net vagy kagamin [kukac] aurorasub.net közül valamelyikre! Életbevágó lenne, hogy valaki végre jelentkezzen!

2 megjegyzés:

  1. Vá imádom ezt a mangát, kár hogy nem tudják milyen jó és nem olvassák el annyian:P Köszi a fordítást, csatlakoznék ha már nem lennék 2 fansubnál is:D
    Kodomo no Jikan szerkesztését végzem most, és gyártom a Hentai mangákat a saját csapatomba

    VálaszTörlés
  2. Valószínű menni fog tovább, csak a munkatempó lesz szörnyen lassú ^^"

    VálaszTörlés