2011. dec. 27.

Blogspot

Nos, a főoldalunkat a tárhelyszolgáltatónk tartozás miatt kikapcsolta, de egyébként is mostanság járt volna le a szerződés, szóval átkényszerültünk ide, és ha a helyzet nem változik, akkor hosszú lesz a kempelésünk ezen a blogon...

Másrészről kis időbe fog telni, hogy a blog kinézetét helyrepofozzam, kis türelmet kérnék emiatt!

Az összes letöltés eltűnt a tárhely leállásával, ha valakinek szükséges van valamire, akkor azt legyen szíves tudatni ennél a bejegyzésnél egy kommentben! Minden amit valaha kiadtunk, megvan nálunk biztonságban szóval nem kell aggódni.

És most én jövök /kingslayer/

Először a csapatról: nem oszlunk fel, és reményeim szerint nem is lassulunk (úgysincs hová). A kiadások és a helyreállítások jelentősen gyorsulnak majd, amint ismét saját géphez jutok. Ahhoz csak az kéne hogy Murphy ne rajtam tesztelgesse legújabb törvényeit.

A letöltéseket illetően még gondolkozunk a tökéleteshez közeli megoldáson, valószínűleg egyszerre fogunk fájlmegosztókat (pl: Megaupload) és torrentet használni. A felirataink túlnyomó része elérhető az AnimeAddicts valamint az AnimGO oldalán, VN-jeink pedig az AnimeAddicts oldalán. Itt megtekinthető hogy miken dolgoztunk, a lista alapján lehet videók, vagy mangák feltöltését kérni (további videóink: Bakumatsu első 5 epizódja, Madobe Nanami videó).

2012-es céljaink: Bounen no Xamdou befejezése, Asura Cryin' lezárása, a rejtett project befejezése és kiadása, a mangarészleg felélesztése, valamint haladás az összes nem megnevezett projekttel.

14 megjegyzés:

  1. Nekem szükségem lenne a Polyphonica részekre. Előre is köszi.

    VálaszTörlés
  2. Rendben, megkértem egy munkatársat, hogy dobj fel őket, ha kész lesz, akkor kirakom a linkeket.

    VálaszTörlés
  3. nem tudom, csináltok e égetett videót, de ha igen és kell, ha csináltok torrent-et belőle, nálam elfér, és ha valakinek kell, akkor ha épp aktív vagyok, le is szedheti. ha kell jelezzétek. janio123@citromail.hu (ha benézek oda, és kell, jelentkezek)

    VálaszTörlés
  4. Hmm. Én segíthetnék a blog kinézetben. De akkor most hogy nincs tárhely, mi lesz az oldallal amit lassan 1 éve készítgetek? :/ ^-^"

    VálaszTörlés
  5. #Kocsis: tervezzük egy anime égetett videóinak kiadását kísérleti céllal, még most Januárban. Amint megvan, jelentkezek nálad :)

    AW: gyere fel a csatornánkra és megbeszéljük. Gondolom nem felejtettél el IRC-zni ^^

    VálaszTörlés
  6. Helló! Azt szeretném kérdezni, hogy a Lucky Star mangával mi lett? DarknessMangán találtam, de csak 11. fejezetig.

    VálaszTörlés
  7. Emberhiány és időhiány miatt felfüggesztettem, nincs rá a mangaszerkesztő (DM-től csinálta Pottty, akit nem érek el már több hete), másrészről nekem sincs mostanság elég időm, hogy átnézzem a kiadás előtt, és esetleg pótoljam a saját munkámmal a hibádzó munkaerőt.

    VálaszTörlés
  8. "DM-től csinálta Pottty..." - csinálná, és elérhető is lenne ha lenne működő számítógépe és nem kedves édesapjáét kéne mindig elkéregetnie...

    VálaszTörlés
  9. Akkor 2-0 a számítógéphalál javára, Kingsy gépének is lőttek. XD

    VálaszTörlés
  10. De legalább már tudjuk hogy nem szó nélküli lelépésről van szó ^^"

    VálaszTörlés
  11. Elnézést a türelmetlenségemért, de kb mikor teszitek ki a Polyphonica részeket?

    VálaszTörlés
  12. Helló!
    És a Lucky Star animének meddig vannak kész a feliratai?

    VálaszTörlés
  13. "Elnézést a türelmetlenségemért, de kb mikor teszitek ki a Polyphonica részeket?"
    Ma kezdtem el, mivel a megbízott tagnak az internetje túl lassú volt, szóval úgy tűnik nekem kell feldobálnom, kb. napi 1 részre számítsál innentől, ha megnézed, akkor az első már fenn is van.

    "Helló!
    És a Lucky Star animének meddig vannak kész a feliratai?"
    Ha jól emlékszem a hetedik részig.

    VálaszTörlés
  14. hé-hé... kell tárhely? :D ha a domainetek megvan még akkor hozhatjátok az is :)

    Gabu

    u.i.: tudom-tudom.. rég jártam irc-n de remélem emlékeztek hallgatag jelenlétemre és néha talán idegesítő és őrül megnyilvánulásomra..

    VálaszTörlés